Διαφήμιση στο internet

Διαφήμιση στο internet

Η διαφήμιση στο internet είναι ένα σημαντικό κομμάτι του web και θα πρέπει να γίνεται με σκοπό την αύξηση των επισκέψεων ενός δικτυακού ιστοτόπου. Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι σίγουρα επιθυμητή αλλά χωρίς επισκέψεις είναι άχρηστη. H Web Design 1901 Designs προσφέρει διάφορες υπηρεσίες για διαφήμιση στο internet όπως:

  • PPC campaigns
  • Banner ads
  • Social network advertising
  • Interstitial ads
  • Online classified advertising
  • Advertising networks
  • E-mail marketing

Θέλετε να έχετε μια πλήρως οργανωμένη διαφήμιση στο internet με την εγγύηση της 1901 Designs;

Σας φτιάχνουμε μια πλήρως οργανωμένη διαφημιστική καμπάνια για να έχετε μια ξεχωριστή παρουσία στο internet. Σχεδιάζουμε ένα media plan με τους καλύτερους τρόπους προβολής της ιστοσελίδας που περιλαμβάνει διαφήμιση στους πιο δημοφιλείς καταλόγους (in.gr, forthnet, κλπ), google banners, social media marketing, κλπ.

Διαφημιση με google adwords

Το σημαντικότερο κομμάτι της διαφήμισης στο internet μέσω google adwords είναι η επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών. Οι λέξεις κλειδιά θα πρέπει να είναι επιλεγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αρκετοί πιστεύουν πώς φτιάχνοντας ένα λογαριασμό google μπορούν να διαφημίζονται εύκολα και απλά. Πόσο λάθος κάνουν; Η επιλογή των κατάλληλων θετικών και αρνητικών λέξεων κλειδιών μπορεί να μειώσει έως 50% το κόστος μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Η ομάδα της 1901 Designs είναι πλήρως εκπαιδευμένη ώστε να σας προτείνει τις πιο κερδοφόρες λέξεις κλειδιά για την επιχείρησή σας. Επιπλέον μπορούμε να αναλάβουμε μια υπάρχουσα διαφημιστική καμπάνια και να την μετατρέψουμε σε μια κερδοφόρα διαφήμιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαφήμιση στο internet

Διαφήμιση στο internet 1901 Designs

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες για διαφήμιση στο internet παρέχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της 1901 Designs. Επιλέξτε την 1901 Designs για να κάνετε την διαφήμιση της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μια λύση για εσάς. Η ομάδα της 1901 Designs σας περιμένει για να δημιουργήσει την διαφήμιση της δικιάς σας ιστοσελίδας.